Main Content

Üdvözlöm oldalamon!


A hagyományos kínai orvoslást autentikus forrásból, kínai nyelven, kínai egyetemi tanulmányaim és gyakorlati éveim alatt sajátítottam el.
Magyarországon azon szerencsés diákok közé tartoztam, akinek lehetősége nyílt több Magyarországon praktizáló hagyományos kínai professzor mellett eltölteni majdnem 10 évet.

Rendelőmben a kínai orvoslás autentikus módszereit használom, így pácienseimnél ugyanazokat a diagnosztikai és kezelési módszereket alkalmazom, melyeket Kínában is használnak. 

Praxisomban felhasználom a nyugati orvostudomány segítségét, pl. leleteit is, melyek további segítséget nyújtanak a sikeres kezelésekhez.
A hagyományos kínai orvosi kezelések sikeresen alkalmazhatók a nyugati kezelések mellett is, elősegítve ezzel az állapotjavulást, gyógyulást.
 
Célom, hogy a hagyományos kínai orvoslás segítségével javítsam az emberek életminőségét, segítséget nyújtsak az egészséges életmód és életszemlélet kialakításához, elősegítve ezzel pácienseim gyógyulását, egészségük megőrzését.
Ha egészségügyi problémái vannak, vagy csak érdekli a kínai orvoslás, esetleg a kínai egészség-megőrzés praktikáit szeretné megtudni, tegye fel kérdéseit! Szívesen válaszolok.
A folyamatosan frissülő Blog oldalra kattintva többet is megtudhat a hagyományos kínai orvoslásról.